indrazneste!

construim viitorul tau
impreuna

Bine ați venit la Academia UdevIT, destinația dvs. unică pentru cursuri IT și oportunități de dezvoltare a carierei!

Oferim o gamă largă de cursuri și programe care vă pot ajuta să dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși în industria tehnologică rapidă de astăzi.

Cursurile noastre IT sunt concepute pentru a vă oferi experiență practică pe care o puteți aplica în setările reale. Instructorii noștri sunt experți în industrie care au ani de experiență în domeniu, astfel încât să puteți fi siguri că învățați de la cei mai buni.

Un proces serios ce incepe de la cunostinte de baza, pana la cursuri de perfectionare.

Misiunea UdevIT este sa devina partener in cariera ta. Astfel, cursurile noastre sunt modulare, dar cuprind un career path complet, de la nivelul de incepator, la cel de perfectionare.

Indiferent dacă doriți să începeți o carieră în IT sau să vă dezvoltați abilitățile existente la nivelul următor, avem resursele și expertiza necesare pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Cursurile noastre acoperă o varietate de subiecte, inclusiv programare, dezvoltare web, gestionare a bazelor de date și multe altele.

  • Intro In IT
  • DevOps
  • FullStack Developer
  • QA Engineer
  • Machine Learning and Data Science

Gama de cursuri completa pentru a lansa cariera ta in IT, porning de la initierea in bazele calculatorului, pana la obiective usor mai avansate precum introducerea in Linux, SQL, NoSQL, Python, HTML, CSS, Javascript si multe altele.

Tehnologia Informatiei sau pe scurt, IT, reprezinta folosirea tehnologiei pentru a procesa, stoca, organiza si distribuii informatia.

Informatiile pot fi coplesitoare atunci cand nu stapanim bazele informaticii. Cursurile de initiere iti ofera baza pentru a incepe oricare din carierele pusa la dispozitie de UdevIT.

 

Descopera cursurile noastre!

UdevIT aduce cursuri ce acopera cerintele curente in piata de munca pentru o pozitie de Devops. Invata cu noi tehnologiile moderne dar si consacrate, precum Linux, Docker, Kubernetes, Ansible, Circle CI si multe altele.

DevOps este o combinatie intre filozofie, practici si unelte folosite pentru a creste viteza de livrare a aplicatiilor si serviciilor.

Programul de curs pentru cariera de DevOps te va purta prin cele mai moderne tools din domeniul IT.

Descopera cursurile noastre!

Gama de cursuri completa pentru a obtine un job ca FullStack developer, de la nivel incepator, la nivel avansat.

Front-End Developement are ca scop principal modul cum utilizatorii interactioneaza cu aplicatii, pagini web si programe. Multitudinea de dispozitive a creat nevoia ca aplicatiile sa fie flexibile si ca informatia sa fie afisata in mod dinamic.

Back-End developement are ca scop stocarea si managementul datelor prin intermediul bazelor de date. Include de asemenea logica de bussiness si asa numitele API-uri (interfete programatice), care expun date catre Front-End.

Descopera cursurile noastre!

Pe măsură ce tehnologia devine din ce în ce mai prezentă în viața noastră, cererea de ingineri calificați pentru asigurarea calității a continuat să crească.

Cum deveniți inginer în asigurarea calității?

Python, Database: Redis, Memcache, MongoDB, Cassandra, AWS DynamoDB, Oracle DB, MySQL/Maria DB, PostgreSQL; Version Control: SVC, GIT; Performance Testing, Stress Testing, Load Testing, Locust, JMeter, Selenium, JavaScript fundamentals, Robot Framework, Postman, PyTest, Unittest, Nose2, Jasmine, SOAP UI, REST API, TDD (test-driven development), BDD (behavior-driven development)

Descopera cursurile noastre!

Cum se conduce o masina singura? Cum gandesc Robotii? Ce este inteligenta artificiala? Afla raspunsurile la aceste intrebari in cadrul cursurilor UdevIT, unde vom invata cele mai noi tehnologii in acest domeniu.

Știința datelor este un domeniu despre procese și sisteme pentru extragerea datelor din date structurate și semi-structurate. Învățarea automată oferă computerelor capacitatea de a învăța fără a fi programat în mod explicit.

Descopera cursurile noastre!

De la nivel incepator la nivel avansat!

Printre cursurile noastre cele mai populare se numără cele Python, Linux, GitHub, Web Developement și SQL. Aceste cursuri sunt concepute pentru a vă oferi instrumentele și cunoștințele necesare pentru a reuși în domeniul ales. Fie că sunteți începător sau aveți deja experiență, puteți găsi cursul potrivit pentru a vă dezvolta abilitățile și a vă atinge obiectivele în cariera dvs. în tehnologie.

Cursurile UdevIT

Flexibilitate

Suntem angajați să vă oferim cea mai bună experiență de învățare posibilă. De aceea, oferim opțiuni flexibile de programare, oportunități de învățare online și în persoană și suport personalizat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă putem ajuta să reușiți în lumea fascinantă a tehnologiei.

Realizarile noastre

K
Absolventi
0
Cariere
10
Formatori
70
Cursuri
12 K
Ore Predate

Vrei sa incepi o cariera in IT dar nu stii de unde poti incepe? Iata cateva puncte ce te vor ghida in alegerile urmatoare.

1. Imaginea de ansamblu

Intelege ce inseamna fiecare pozitie si care este locul ei intr-un proiect IT

1. Imaginea de ansamblu

Afla mai multe

2. Ce mi se potriveste?

Ce directie crezi ca este cea mai potrivita pentru tine?

2. Ce mi se potriveste?

Afla mai multe

3. Ce trebuie sa stiu?

Ce cunostinte trebuie sa am pentru visul meu?

3. Ce trebuie sa stiu?

Afla mai multe

4. Ce stiu deja?

Care este nivelul de la care trebuie sa pornesti procesul de invatare?

4. Ce stiu deja?

Afla mai multe

5. Curaj si perseverenta!

Zau ca se poate! Incepem de la inceput si vom reusii impreuna!

5. Curaj si perseverenta!

Afla mai multe

Exploreaza cursurile disponibile

Iata ce spun absolventii nostri despre UdevIT Academy!

Mereu am avut indoieli cu toate promisiunile firmelor de training. Ce m-a convins la UdevIT Academy a fost chiar faptul ca nu au promis marea cu sarea.
Da, am obtinut jobul visat, am muncit foarte mult pentru asta si ma bucur ca am facut-o.
Andrei Ristea
Nu credeam ca pot sa obtin un job in IT, eu fiind operator Call Center. Dupa 3 cursuri cu UdevIT am obtinut primul job de Front-End Developer, cu un salariu la care nici nu visam.
Mai departe? Mai departe spre FullStack Developer pentru ca acum stiu ca se poate!
Alexandra Matei
Recomand UdevIT cu incredere tuturor prietenilor si cunostintelor. Recomand sa urmati pasii listati de ei pentru claritate. Recomand sa fiti realisti si sa incepeti de unde trebuie. Fiind un gamer inrait de mic, nu ma asteptam sa aflu atat de multe lucruri dintr-un curs de Intro in IT. Ca si la matematica, nu poti face ecuatii de gradul 2 fara sa inveti adunarea si inmultirea inainte.
Vlad Andrei

Help us spread the word!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on skype
Share on email

Serviciile noastre

Cursuri IT

UdevIT va propune un portofoliu de cursuri perfect pentru a va lansa o cariera in IT Incepator -> Expert!

Consiliere profesionala

UdevIT iti pune la dispozitie un consilier pentru dezvoltarea profesionala, alaturi de care poti stabilii ce pozitie este potrivita pentru tine si care este traseul de invatare necesar.

Diploma care conteaza

Obtine o certificare internationala cu greutate in fata angajatorilor direct de la sursa! Prin parteneriate strategice cu companii de top, alaturi de Pearson Vue si Linux Professional Institute.

Certificarea UdevIT

Caracterizata prin integritate si securitatea procesului, UdevIT testeaza cunostintele prin teste practice ce dovedesc capacitatea candidatului de a aplica cunostintele sale.

Consultanta pentru angajare

Absolventii UdevIT beneficiaza de consultata in intocmirea unui CV notabil, simularea unui interviu tehnic si de asistenta in selectionarea joburilor potrivite.

Corporate training

UdevIT organizeaza sesiuni de training la cerere, in functie de necesitatile tale. Punem la dispozitie posibilitatea desfasurarii cursurilor online, in locatia noastra sau in locatia clientului.

FAQ

Most frequent questions and answers

Cursurile UdevIT se vor desfasura intotdeauna in urmatoarele intervale:

1. De luni pana vineri intre orele 18:30 – 21:00

2. Sambata si Duminica, intre orele 09:00 – 18:00

* Programul difera in functie de curs, numarul de ore necesar si disponibilitatea trainerului. Nu uita sa verifici intervalul orar pe pagina fiecarui curs inainte de achizitie

Cursurile pe timp de zi se desfasoara doar la cerere, ca program dedicat oferit companiilor.

În plus, și formatorii noștri sunt angajați cu normă întreagă în companii IT.

Te poti inscrie la curs prin achizitionarea unui modul sau a unui bundle pe site-ul nostru.

UdevIT organizeaza de obicei cursurile in mod cascada, astfel incat cei ce achizitioneaza un pachet de module, sa poate avea continuitate. Asadar, intotdeauna va urma nivelul urmator in viitorul apropiat, de indata ce o grupa este formata.

În primul rând, trebuie să efectuezi o rezervare pentru curs prin achizitia unui modul. În etapa următoare, consultantul educaţional va pregăti contractul și il va trimite catre tine pentru a fi semnat electronic sau olograf.

Da, oferim reduceri în timpul întâlnirilor informative, derulăm promoții pe site-ul nostru sau pe retele sociale si oferim cupoane de reducere pentru fidelizarea clientilor.

Mare parte din aceste promotii sunt comunicate via e-mail daca te-ai abonat la Newsletter-ul UdevIT

O data estimativa este deja disponibila pe pagina cursului, daca acesta este disponibil pentru achizitie. Cu toate astea, UdevIT isi rezerva dreptul de a amana inceperea cursului daca grupa nu este completa la cel putin 75% din numarul total de participanti prevazuti. Acest procentaj ne asigura ca avem posibilitatea de a sustine financiar cursul promis, in conditiile promise.

Daca in decursul a 6 luni calendaristice de la data estimata, inceperea cursului nu este posibila, ti se va oferii posibilitatea de a primi inapoi, integral, suma achitata pentru modulul respectiv.

Fiecare cursant care participă la cel puțin 80 % dintre ore și trece toate testele cu un procent de răspunsuri corecte de cel puțin 80 % va primi un certificat de finalizare a cursului. Studenții care au participat la cel puțin 60 % dintre ore, dar nu au trecut testul și nu au pregătit un proiect practic, nu vor primi un certificat, ci doar o confirmare a finalizării cursului. Cursanţii care renunță la contract nu primesc niciun fel de document.

În mediul IT, competențele de limba engleză sunt importante deoarece, ca si suportul de curs UdevIT,  aproape toată documentația tehnică este în limba engleză. Trebuie să poți citi și scrie în limba engleză. Desigur, dacă vorbești engleza fluent, găsirea unui loc de muncă la o companie multinațională va fi mai ușoară pentru tine.

Incearca testul de verificare a cunostintelor pentru a fi sigur.

Formatorii UdevIT sunt selectionati dupa urmatoarele criterii: Cunostinte tehnice, Tact Didactic, Seriozitate si Carisma.

Din pacate uneori teoria este teorie si nu avem ce face. Din fericire, noi incercam sa oferim un suport de curs aerisit, sprijinit intotdeauna de exercitii practice pentru a facilitatea memorarea conceptelor teoretice direct din sala de curs.

Daca stii deja care este traiectoria ta, nu este necesar. Consilierii UdevIT te pot sprijitii in procesul tau de dezvoltare prin evaluarea ta si sugestii privind modalitatile de a atinge scopul agreat impreuna. Nu te costa nimic!

Hai sa facem o lista:

1. Ne concentram pe practica din viata reala si nu este doar o promisiune.

2. Oferim acces la diplomele care conteaza in fiecare domeniu.

3. Numarul de ore pentru fiecare curs este realist. Nu promitem marea cu sarea in 15 ore de curs cand sunt neesare 90.

4. Formatorii sunt formati de noi iar procesul de formare este constant monitorizat si imbunatati.

 

Nu îți recomandăm să lipsești de la niciun curs. Toate sunt sesiuni live cu formatorul. Prin urmare, un curs de la care ai lipsit este foarte dificil de recuperat. Desigur, vei avea acces la toate materialele, exercițiile și temele primite, dar va trebui să lucrezi la ele fără ajutor. Dacă îl anunți în prealabil pe coordonatorul proiectului că ai nevoie de o consultare suplimentară înainte de ora următoare, vom încerca să organizăm o întâlnire scurtă cu formatorul pentru a răspunde la toate întrebările tale. În general, permitem absența de la cel mult 20 % dintre ore, dar nu o recomandăm. Nu ți se vor restitui banii pentru orele de la care lipsești.

Nu îți putem permite să participi la un curs existent timp o zi pentru a proteja confortul și intimitatea cursanţilor noștri. Totuși, organizăm deseori ateliere demonstrative, lecții gratuite cu cei mai apreciați formatori ai noștri, pe parcursul cărora poți vedea despre ce este vorba și ce anume înveți în timpul orelor.

Incurajam interactiunea cu un consilier profesional UdevIT pentru orice intrebari ai. Scrie-ne folosind formularul de contact si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil, folosind metoda de comunicare preferata.