Certificari

Obtine certificarea care conteaza in domeniul IT.

Certificarile IT sunt oferite de o multitudine de institutii sub o multime de variatii, fiecare avand o relevanta mai mica sau mai mare. 

Din acest motiv este dificil uneori sa alegem investitia in ceea ce conteaza cu adevarat pentru fiecare specializare in parte. De exemplu, un curs si certificare in Metodologia DevOps nu te va pregatii sa fii DevOps ci doar te va familiariza cu conceptele si procedurile unui DevOps. In aceeasi idee, o certificare de Manager de Proiect oferita prin ANC iti ofera calitatea de Manager de proiect in ochii Statului Roman; In fata unui angajator insa, nu inseamna mare lucru. 

Diploma care conteaza!

Demonstreaza ce ai invatat cu DIPLOMA CARE CONTEAZA!

Incercam sa facilitam pentru cursurile UdevIT doar diplomele ce sunt recunoscute international de catre angajatorii din lumea IT, astfel incat CV-ul tau sa te scoata in evidenta din gramada de candidati de pe biroul angajatorului. 

De exemplu, cel mai bun mod de a fi recunoscut pentru capacitatile tale in administrarea Sistemului de operare Linux este de a avea o certificare eliberata de Linux Professional Institute precum Linux Essentials, Web Developement Essentials, LPIC-1, LPIC-2, etc. In acest scop, UdevIT este Partener Silver LPI, pentru a iti facilita un acces avantajos.

Certificarea UdevIT

Certificarea Udevit are ca misiune sa demonstreze ca detinatorul ei are o gandire analitica si cunostintele necesare pentru a rezolva problemele ce apar in realitatea unei zi de munca.

UdevIT nu certifica memorarea teoriei, avand ca obiectiv verificarea faptului ca un candidat a inteles teoria si o poate aplica sau chiar adapta cu succes, in timp util. 

Ca si cursurile UdevIT, certificarile UdevIT sunt modulare si prezinta cunostintele pe un anumit segment. Poti verifica cunostintele atestate de aceasta pe pagina aferenta fiecarei certificari in parte.

Certificarile IT
Certificarile IT sunt oferite de o multitudine de institutii sub o multime de variatii, fiecare avand o relevanta mai mica sau mai mare. Din acest motiv este dificil uneori sa alegem investitia in ceea ce conteaza cu adevarat pentru fiecare specializare in parte. De exemplu, un curs si certificare in Metodologia DevOps nu te va pregatii sa fii DevOps ci doar te va familiariza cu conceptele si procedurile unui DevOps. In aceeasi idee, o certificare de Manager de Proiect oferita prin ANC iti ofera calitatea de Manager de proiect in ochii Statului Roman; In fata unui angajator insa, nu inseamna mare lucru.
Diploma care conteaza!
Demonstreaza ce ai invatat cu DIPLOMA CARE CONTEAZA! Incercam sa facilitam pentru cursurile UdevIT doar diplomele ce sunt recunoscute international de catre angajatorii din lumea IT, astfel incat CV-ul tau sa te scoata in evidenta din gramada de candidati de pe biroul angajatorului. De exemplu, cel mai bun mod de a fi recunoscut pentru capacitatile tale in administrarea Sistemului de operare Linux este de a avea o certificare eliberata de Linux Professional Institute precum Linux Essentials, Web Developement Essentials, LPIC-1, LPIC-2, etc. In acest scop, UdevIT este Partener Silver LPI, pentru a iti facilita un acces avantajos.
Certificarea UdevIT
Certificarea Udevit are ca misiune sa demonstreze ca detinatorul ei are o gandire analitica si cunostintele necesare pentru a rezolva problemele ce apar in realitatea unei zi de munca. UdevIT nu certifica memorarea teoriei, avand ca obiectiv verificarea faptului ca un candidat a inteles teoria si o poate aplica sau chiar adapta cu succes, in timp util. Ca si cursurile UdevIT, certificarile UdevIT sunt modulare si prezinta cunostintele pe un anumit segment. Poti verifica cunostintele atestate de aceasta pe pagina aferenta fiecarei certificari in parte.
Previous
Next
No Course Found
No Course Found