O noua cariera in IT – Ce job mi se potriveste?

De la configurarea și operarea hardware-ului, la gestionarea de software, furnizarea de instruire și asistență, auditul de securitate și chiar crearea de software personalizat – posibilitățile sunt limitate doar de imaginația ta!  

Există nenumărate oportunități de explorat! De la programarea backend la crearea de produse software sau la programarea frontend și designul web, IT-ul îți oferă spațiul să fii și creativ, dar și analitic.

Dacă ești o persoană analitică, ai putea explora idea de tester pentru asigurarea calității (QA), iar dacă ești pasionat de tehnică, ia în considerare posibilitatea de a deveni inginer de rețea, administrator de sisteme sau inginer de sistem.

Tipuri de Echipe in IT

Ca sa sti totusi ce este potrivit pentru tine, trebuie sa te documentezi despre posibilitatile existente si ce presupune fiecare in parte.

 

Iti recomandam sa citesti Ghidul Incepatorului in IT, unde vei gasii informatii despre structura unei companii ce dezvolta produse software si vei afla detalii pe scurt, cu privire la responsabilitatile echipelor la modul general.  

 

Spor la citit!