O noua cariera in IT – Ce trebuie sa stiu?

Investigating question

Se intampla des sa ne apucam de ceva fara sa stim care este exact drumul spre success.

Fun fact despre piata muncii in Romania: La 5 ani de la finalizarea studiilor, 35% din absolventii de facultate lucreaza in domeniul studiat conform unui studio realizat de Casa de Conturi impreuna cu Universitati din Romania.

Deci, indifferent de motivul pentru care vrei sa incepi aceasta calatori, este important sa ai o viziune clara despre traseul pe care urmeaza sa pornesti.

Trecerea la IT nu trebuie să fie intimidantă – ar putea fi perfectă pentru tine!

 Cu atât de multe roluri IT diferite, este ușor să găsesti unul care să joace un set unic de abilități, interese și talente.

Dacă esti în căutarea de a face o mutare de carieră în IT, iată câțiva pași pe care îi poti lua pentru a face acest lucru:

1. Identifica rolul IT potrivit pentru tine.
2. Creaza un plan pentru a dobândi abilitățile
și instruirea necesare pentru rol.
3. Aplica!

Trecerea la o carieră în IT poate fi o alegere excelentă și dorim să vă ajutăm să faceți acest lucru.

Avem deja o multitudine de resurse pentru a te ajuta in acest traseu! Exploreaza site-ul udevit.ro si daca informatia ti se pare abordabila te asteptam in comunitatea noastra pentru a-ti fi alaturi pe termen lung!

Cu ce te poate ajuta Echipa UdevIT?

  1. Iti putem oferii un Ghid al incepatorului in IT care iti ofera tot ce ai nevoie sa sti despre IT si chiar mai mult! LP Ghidul Incepatorului
  2. Am creat o comunitate atat pe Facebook cat si pe Linkedin, unde poti primii sfaturi de la mentorii nostri cat si de la ceilalti participanti.
  3. Iti punem la dispozitie un consilier de cariera alaturi de care poti construi planul de bataie.
  4. Am creat cursuri in cele mai relevante tehnologii cautate de angajatori in domeniul IT.