O noua cariera in IT – Curaj si perseverenta!

Dacă visezi să lucrezi în sectorul IT, ești în pas cu tendințele și îți dorești beneficii multiple. Cu toate acestea, uneori, lipsa curajului, a informațiilor sau altor motive poate face ca acest vis să rămână doar o dorință neîmplinită.

Nu trebuie să te descurajezi!

Unele drumuri sunt mai îndepărtate, dar cu un pic de curaj și cunoștințe, acest vis poate deveni realitate. 

Hai să începem această călătorie împreună!

UdevIT a pregatit pentru tine un traseu modular care este potrivit pentru oricine isi doreste un job in tehnologie. 
Motivele pentru care avem aceastra structura modulara reprezinta exact motivele pentru care tu trebuie sa prinzi incredere:

1.

Nu platesti o suma imensa pentru o promisiune fara rezultate. Vei platii modul cu modul si chiar iti recomandam pe parcurs sa te angajezi pe o pozitie de Junior pentru a usura incarcatura funanciara spre nivelul de Expert.

3.

Aproape din orice modul finalizat la noi, poti sari gardul spre o alta cariera decat cea pe care ti-ai propus-o initial. Cursul de Python Junior te va ajuta daca ti-ai propus o cariera in Backend Development dar poti la fel de bine sa te reorientiezi spre Devops, QA Engineer sau spre Machine Learning and Data Science.

2.

Nu trebuie sa te angajezi intr-o promisiune de 2 ani de zile sau mai mult. Daca simti ca nu este pentru tine cariera spre care ai pornit te poti opri oricand, fara sa ai un angajament de plata imens.

4.

Pentru ca viata se intampla oricat de determinati am fi, structura modulara iti ofera posibilitatea sa pui o pauza procesului tau de invatare. Poate nu iti mai permiti financiar, poate nu ai timp sau poate ai obosit, nu conteaza motivul! Poti sa sari in tren inapoi oricand se organizeaza o noua sesiune in punctul din care ai plecat.